doktori disszertációk

dart europeA Dart Europe keresőfelületéről elérhetők az együttműködő intézmények által elektronikus formában archivált doktori értekezések és azok téziseit.

hozzáférés: http://www.dart-europe.eu/basic-search.php

Az Országos Doktori Tanács a felsőoktatási intézmények doktori tanácsai elnökeiből álló testület, amelynek honlapján tájékozódhatunk többek között a doktori iskolákról, témakiírásokról és védésekről.

Az Országos Doktori Tanács honlapján a doktori védések lekérdezhetőek intézményenként, tudományáganként, doktori iskolánként, valamint név és dátum szerint www.doktori.hu/index.php?menuid=124. A honlapon közzétett meghívó tartalmazza a tézisfüzet és a disszertáció linkjét is.

hozzáférés: http://www.doktori.hu

A doktori disszertációk korábbi, közös adatbázisa megszűnt. A dolgozatokat az intézmények, doktori iskolák honlapján lehet megtekinteni.

Az Országos Doktori Tanács honlapján a doktori védések lekérdezhetőek intézményenként, tudományáganként, doktori iskolánként, valamint név és dátum szerint. A honlapon közzétett meghívó tartalmazza a tézisfüzet és a disszertáció linkjét is. www.doktori.hu/index.php?menuid=124

Disszertációk magyar egyetemi adattárakban:

Debreceni Egyetem http://ganymedes.lib.unideb.hu:8080/dea/handle/2437/2265

Szegedi Tudományegyetem - http://doktori.bibl.u-szeged.hu

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - http://dokutar.omikk.bme.hu/collections/phd/

Miskolci Egyetem - http://phd.lib.uni-miskolc.hu/jadox/portal/browser.psml

 

nyitva tartás

hétfő

kedd

szerda

csütörtök

péntek

9-18

8.30-16

8.30-16

8.30-16

8.30-14

 

az ELTE online folyóiratai

 
Joomla templates by Joomlashine