A TTK Kari Könyvtár a Karon folyó oktató és tudományos munka könyvtári/informatikai hátterét biztosítja. A könyvtár elsősorban az ELTE oktatóinak, hallgatóinak igényeit elégíti ki, ezért használata, szolgáltatásainak igénybevétele más-más díjtételekkel (és esetenként kedvezménnyel) jár az ELTE polgárai és egyéb könyvtárhasználók számára. (l. beiratkozás)

  • Az érvényes kölcsönző ill. látogatójegy a Könyvtár használatának feltétele.
  • A látogató/kölcsönzőjegy más személyre nem ruházható át. Kölcsönzés csak saját részre történhet. Az egymásnak átadni kívánt könyvtári anyagok átkölcsönzését csak a dokumentumok, és mindkét érdekelt fél jelenlétében lehet regisztrálni.
  • Az olvasók a Könyvtárban használt illetve a kölcsönzött dokumentumokért anyagi felelősséggel tartoznak.

A könyvtár állománya részben helyben használható, részben kölcsönözhető, illetve könyvtárközi kölcsönzés útján más könyvtárak használói számára is rendelkezésre áll. A kölcsönzéssel, helyben használattal, illetve könyvtárközi kölcsönzéssel kapcsolatos további tudnivalók a kölcsönzés menüpont alatt.

A könyvtári szabályok megsértőitől - indokolt esetben - meghatározott időtartamra megvonható a könyvtárhasználati jog. A könyvtár közönségszolgálati tereiben a mobiltelefon használata, a dohányzás, az alkohol- és a drogfogyasztás és az étkezés tilos.

A ruhatár használata az ELTE Lágymányosi Campus Északi és Déli Tömbjében díjtalan és mindenki számára kötelező, mivel a könyvtárban nem oldható meg a kabátok és táskák hatékony őrzése. A könyvtár nem vállal felelősséget a nem a ruhatárban elhelyezett és/vagy felügyelet nélkül hagyott személyes tárgyakért.

megosztom

nyitva tartás

hétfő

kedd

szerda

csütörtök

péntek

9-18

8.30-16

8.30-16

8.30-16

8.30-14

 

Joomla templates by Joomlashine